marți, 3 martie 2015

Cum iti alegi geanta ?

Ce spune geanta ta despre tine ? De obicei geanta spune multe despre personalitatea ta, stil de viata. 

Culoarea gentii 

Vrei sa fii in siguranta ? Alege negru! O geanta neagra o poti asorta la orice tinuta. Gentile colorate indica o personalitate puternica. Gentile din piele de crocodil sunt un insemn al luxului. Daca vrei sa fii remarcata, alege gentile cu animal print. 


Material

Gentile si posetele pot fi din piele naturala, din piele ecologica, denim, tricot, velur sau alte modele, depinde de preferintele tale si de modul cum o porti si la ce o porti.

Geanta-sac

Caracteristici: Este o geanta incapatoare si este buna daca ai de gand sa porti dupa tine multe lucruri. De obicei este in forma de banana, confectionata din piele, denim, tricot chiar si velur. In general se inchide cu un fermoar. Cureaua este foarte scurta si facuta din acelasi material cu geanta. Sa te asiguri la curea ca este de dimensiune ajustabila.
Cum sa alegi o geanta-sac? Daca nu vrei sa pierzi cheile si telefonul pe fundul gentii, asigura-te ca are si buzunare interioare.


Poseta

Caracteristici: Poseta se poarta in mana si iti da o alura eleganta si foarte feminina. Este de dimensiuni mici, asa ca nu poti sa porti dupa tine decat cheile, portofelul, telefonul si un ruj. 
Cum sa alegi o poseta? Pentru o prima achizitie poti sa cumperi o poseta de culoare maro, pentru ca va merge cu orice.

Geanta de umar

Caracteristici: Gentile de umar se mai numesc si genti-sacosa. Sunt si modele de genti de umar care au curea. Unele se pot purta si in mana, dar majoritatea se tin pe umar.
Cum sa-ti alegi geanta de umar? Cel mai important lucru la geanta de umar este marimea ei. Sa nu fie nici prea mare si nici prea mica, atat cat sa iti fie de folos cu ce transporti in ea, sa-ti incapa toate lucrurile de care ai nevoie dar nici tot apartamentul :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu