marți, 31 martie 2015

Nou! La Newt.ro poti sa pipai gentile si sa mirosi parfumurile din fata calculatorului, vezi cum.Este vorba de tehnologia LED Touch&Smell, care iti da posibilitatea sa transformi calculatorul desktop sau telefonul smartphone personal intr-un instrument foarte util pentru online shopping: poti sa mirosi sau sa pipai prin intermediul ecranului un produs de interes pentru tine (functia este activa doar pentru categoriile: genti de mana si parfumuri dama, in curand o sa fie activa si pentru imbracaminte).

Tehnologia Led Touch&Smell este de astazi implementata si pe Newt.ro pentru a imbunatatii experienta clientilor pe magazinul online.

Cum este posibil ?
Prin intersectarea fotonilor de la ecranul LED cu undele infrasunet, tehnologia LED Touch&Smell emuleaza temporar mirosul sau simtul tactil.

Cerinte:
- Sa accesezi magazinul online Newt.ro de la un calculator cu monitor LED sau de pe un smartphone cu ecran LED(tehnologia nu merge pe telefoane mobile/monitoare normale, care nu au ecran LED)
- sunetul la ecran/calculator/smartphone sa fie pornit

Ce trebuie sa faci sa mirosi parfumurile de pe newt.ro ?
Pasul 1: Intra in pagina web a parfumului pe care il doresti sa-l achizitionezi
Pasul 2: Asteapta pana se incarca complet pagina (sa se incarce si scriptul LED Touch&Smell)
Pasul 3: Apropie-te cu nasul de monitorul LED / ecranul smartphone-ului.
Pasul 4: O sa incepi sa simti mirosul parfumului dupa 2-3 secunde.

Ce trebuie sa faci sa pipai gentile ?
Pasul 1: Intra in pagina web a gentii pe care vrei sa o achizitionezi
Pasul 2: Asteapta pana se incarca complet pagina (sa se incarce si scriptul LED Touch&Smell)
Pasul 3: Atinge usor ecranul in dreptul pozei cu geanta (poti sa schimbi pozele daca sunt mai multe la produsul respectiv)
Pasul 4: Nu este foarte exact simtul tactil ca in realitate, dar vei putea sa iti dai seama destul de bine de proprietatile produsului respectiv.

Cumparaturi online usoare!
Echipa Newt.ro

#1aprilie, #pacaleala :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu