vineri, 29 mai 2015

5 Metode Simple Prin Care Faci Bijuteriile Ieftine Sa Para Scumpe5 Metode Simple Prin Care Faci Bijuteriile Ieftine Sa Para Scumpe

Bijuteriile sunt cele care dau personalitate hainelor noastre. Ele transforma o simpla tinuta de zi intr-una de cocktail si invers. Bijuteriile ieftine se gasesc la tot drumul, in targuri, in piete sau in magazinele cu de toate. Diferenta o face aspectul bijuteriei ieftine. Este o diferenta mare intre o bijuterie ieftina si una care arata ieftin.

1. Alege metale intr-o nuanta mai patinata in locul celor foarte stralucitoare

Imediat iti dai seama ca o bijuterie este ieftina daca este prea stralucitoare. In locul lor, cauta bijuteriile care sunt facute din metale care par invechite, in felul acesta vor arata ca niste bijuterii care le porti de mult timp si sunt lafel de frumoase ca la inceput cand le-ai cumparat.
2. Evita pietrele din plastic

Iti recomandam sa eviti pietrele din plastic, oricat de mult ti-ar placea cum stralucesc. Poti sa alegi in schimb cristale transparente care iti vor da un stil aparte.
3. Poarta metale care nu iti inverzesc pielea

Evita bijuteriile din metalele: cupru, nichel sau metale placate. Poti sa alegi bijuterii din otel inoxidabil, care nu iti vor lasa urme pe pielea ta.
4. Evita bijuteriile care par prea usoare

Intotdeauna arata ieftin bijuteriile care sunt si par usoare. Cauta bijuterii care au o anumita greutate.
5. Alege colierul statement potrivit

Iti recomandam sa nu alegi colierele statement cu pietre colorate sau zale aurii, deoarece chiar daca ele sunt un mod simplu de a accesoriza o tinuta, pot parea comune si ieftine. In schimb poti sa alegi coliere statement de tip choker geometrice, piese sculpturale sau cu un look vintage.


Tu cum porti bijuteriile ieftine ?


Daca ti-a placut articolul si vrei sa ramai updatat la articolele si produsele noastre, inscrie-te la newsletterul newt.ro

Abonare newsletter
:
:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu