marți, 12 mai 2015

7 sfaturi SIMPLE pentru ca parfumul sa reziste mai mult pe piele


Mergem la o petrecere si ne dorim sa pastram cat mai mult mirosul parfumului pe piele, sau pur si simplu vrei ca mirosul parfumului sa se pastreze pe toata durata zilei ? Indiferent cat de scump este parfumul, mirosul lui nu va rezista mult timp. Iata ce trebuie sa faci pentru a pastra mirosul la o intensitate suficient de puternica, intreaga zi, pe pielea ta.
1. Exfoliaza pielea
Pielea uscata, incarcata cu particule moarte, nu va retine prea mult timp mirosul apei de parfum, motiv pentru care trebuie sa inveti sa iti faci din exfoliere o obisnuinta. Investeste intr-un burete sau o lufa de calitate, cu ajutorul careia sa indepartezi excesul de celule moarte si foloseste-o de 2 – 3 ori pe saptamana.
2. Umezeala sau caldura
Nu pastra parfumul in baie sau in orice alt loc mult prea umed sau calduros. Lumina, caldura si umiditatea le strica.
3. Crema / ulei
Cu cateva minute inainte de pulverizarea parfumului, adauga o picatura de ulei hidratant(sau crema) dupa lobul urechii, la incheieturile mainilor si in locurile in care obisnuiesti sa le mai parfumezi. Uleiul sau crema va retine mult mai bine mirosul parfumului, la o intensitate potrivita.
4. Imediat dupa dus
Aplica parfumul imediat ce ai terminat dusul pentru a lasa aromele sa intre mai bine in piele.
5. Nu iti freca incheieturile
In schimb poti tampona  usor zonele.
6. In aer
Pentru un parfum usor, da cu spray in aer si apoi mergi usor printre picaturile de parfum.
7. Zonele cheie
Aplica parfumul “cu cap”. De regula, parfumul rezista mult mai bine in zonele in care sangele circula mai puternic, iar pielea este mai incalzita. Explicatia este simpla: notele parfumului sunt activate si devin mai puternice in contact cu aceste zone.
De asemenea, chiar daca parul retine foarte bine mirosurile, ar fi bine sa eviti totusi sa pulverizezi parfum pe acesta – suvitele tale se vor usca si degrada in timp din cauza alcoolului continut de parfum.

Tu ce sfaturi poti sa ne dai, ce am omis noi? Scrie in comentarii mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu