duminică, 24 mai 2015

9 Motive Sa Te Imbraci Frumos Zi De Zi9 Motive Sa Te Imbraci Frumos In Fiecare Zi:


1. Pentru ca viata e prea scurta sa te imbraci normal. Cand vrei sa te imbraci normal, poti sa faci contrariul, incearca fusta verde obraznica care ai cumparat-o acum 1 luna si inca nu ai purtat-o.
2. Pentru ca moda este o modalitate de exprimare pentru persoanele din jurul tau. Tu ce vrei sa exprimi in fiecare zi ?3. Pentru ca nu stii niciodata cu cine te intalnesti, asa ca e bine sa arati bine oriunde te duci. Cine stie, poate dai de Brat Pitt la cumparaturi. Se poate intampla :)
4. Pentru ca meriti sa arati cel mai bine tot timpul.
5. Pentru ca hainele frumoase si accesoriile dragute sunt remarcate mai usor si lumea o sa aiba cu ce sa inceapa o conversatie cu tine: "de unde ai cumparat pantofii astia draguti ?", "ce bine iti sta in roz, e de la h&m rochia asta?"


6. Pentru ca rochia de seara care ai cumparat-o acum 6 luni, ai purtat-o doar o data la o petrecere si a costat o groaza de bani. O poti purta oricand vrei tu, nu numai la petreceri.


7. Pentru ca e fun.


8. Daca te imbraci frumos, nu o sa mai fie nevoie sa iti aranjezi si parul. O sa ai un look fabulos gen Kate Moss cu parul nearanjat.


9. Pentru ca atunci cand o te uiti in oglinda o sa te indragostesti din nou de tine.

Tu ce motive ai sa te imbraci frumos in fiecare zi ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu