joi, 28 mai 2015

La Multi Ani Kylie Minogue!


La multi ani Kylie Minogue! 

Nascuta pe 28 Mai 1968 (46 de ani), Kylie Ann Minogue este o cantareata castigatoare a unui premiu Grammy, compozitoare si actrita australiana, decorata cu Ordinul Imperiului Britanic. Minogue a devenit cunoscuta la sfarsitul anilor 1980 prin rolul jucat in serialul australian Neighbours (Vecini), inainte de a deveni artista pop in anul 1987.

A semnat un contract cu compozitorii și producătorii britanici Stock, Aitken & Waterman în 1988, reușind să obțină o serie de hituri în topurile din toată lumea. Popularitatea ei a intrat în declin la începutul anilor 1990, ceea ce a determinat-o să-i părăsească pe Stock, Aitken & Waterman în 1992
La mijlocul anilor 1990 Minogue s-a distanțat de munca de început, încercând să pară o compozitoare și interpretă mai credibilă și serioasă. Proiectele ei erau lansate la scară mare, dar albumele nu au reușit să atragă o audiență mare, ducând la vânzări slabe. Popularitatea i-a crescut din nou în 2000, devenind cunoscută pentru videoclipurile realizate cu minuțiozitate și extravagantele concerte în direct.
În AustraliaAsia și Europa artista a devenit una din cele mai recunoscute celebrități, fiind considerată și un sex simbol. În Australia, după ce criticii se arătaseră ostili față de ea la începutul carierei, a devenit între timp foarte apreciată pentru realizările sale. Pe 27 noiembrie 2007 a lansat cel de-al zecelea album de studio, intitulat X. Până la sfârșitul anului 2007 a vândut peste 60 de milioane de albume.
A concertat în România pe data de 17 mai 2008 în București, concertul făcând parte din turneul european KylieX2008.

Hiturile musicale Kylie Minogue 

- Can't Get You Out Of My Head- In My Arms


- In Your EyesCine isi mai sarbatoreste astazi ziua de nastere ? Actrita Christa Miller, Tudor Chirila, Carey MulliganDaca ti-a placut articolul si vrei sa ramai updatat la articolele si produsele noastre, inscrie-te la newsletterul newt.ro

Abonare newsletter
:
:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu