vineri, 10 iulie 2015

5 Avantaje Ale Femeilor PlinuteTraim intr-o societate in care ni se impun niste standarde penibile si cateodota suntem limitate de acestea crezand ca suntem astfel definite. Nimic mai fals! Suntem definite de ceea ce suntem ca persoane, de bunatatea de care dam dovada, de personalitate si de sufletul nostru. 

Ambalajul este doar o iluzie care dispare dupa interactiunea cu o persoana. Nicio femeie nu e identica cu alta si tocmai de aceea trebuie sa fim constiente ca femeia este frumoasa oricum si trebuie pretuita ca atare! In cele ce urmeaza va voi prezenta 5 avantaje ale femeilor plinute, avantaje pe care le-am luat direct de la sursa si anume de la sexul opus, barbatii. 
1. Femeile plinute sunt sexy!
Cu siguranta! Acestea stiu sa isi poarte outfiturile si au forme care nu raman neobservate. O femeie plinuta, intr-o rochie superba, atrage toate privirile, mai ceva ca pe un catwalk! Cum spunea Ives Saint Laurent, important e femeia care poarta rochia, nu rochia in sine!2. Femeile plinute sunt mai sociabile!
Sunt intotdeauna pline de viata si emana voie buna oriunde se duc. Relationeaza bine cu oamenii si stiu sa se faca placute!3. Femeile plinute se bucura de micile placeri ale vietii! 
Nu stau sa analizeze numarul de calorii al unei mancari pe care o doresc foarte tare si nici nu se infometeaza. Intocmai acest lucru este adorat de barbati. Gusta din deliciile culinare si nu se dau inlaturi de la o prajitura de casa exceptional de buna. Mai mult decat atat, femeile plinute sunt experte in bucatarie. 4. Femeile plinute se distreaza mai mult!
Acestea nu sunt complexate si nu se plang niciodata de cum arata. Isi fac planuri de distractie, ies in oras, iar la petreceri nu se preocupa de ceea ce vor crede ceilalti despre ele si danseaza ore in sir.
5. Femeile plinute au o prezenta impunatoare!
Se fac remarcate oriunde se duc, iar cu o tinuta potrivita cu siguranta vor fi luate in serios. 

Idei de Outfituri pentru Plinute:


Ce parere ai despre aceste avantaje?

Daca ti-a placut articolul si vrei sa ramai updatat la articolele si produsele noastre, inscrie-te la newsletterul newt.ro

Abonare newsletter
:
:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu