miercuri, 22 iulie 2015

5 Modalitati Sa Ai O Manichiura PerfectaO femeie care se respecta este o femeie care nu neglijeaza nici ingrijirea unghiilor si manichiura. Pentru a-ti veni in ajutor iti prezentam 5 trucuri cu ajutorul carora vei avea partea de o manichiura perfecta.

1. Oja alba ca baza

De multe ori culoarea ojei pe care o achizitionezi nu iese la fel si pe unghiile tale. Un sfat pentru a reusi, este sa folosesti oja alba ca baza. Un singur strat si vei obtine exact culoarea dorita.

2. Otetul face culoarea mai rezistenta

Inmoaie-ti degetele intr-un castron cu otet, inainte de a-ti face manichiura. Culoarea va rezista mult mai mult. Otetul trebuie sa fie alb.

3. Nu agita sticluta cu oja


Daca agiti sticluta, exista o posibilitate foarte mare sa se creeze bule de aer, care iti vor strica manichiura. O poti freca putin in maini inainte de a o desface.

4. Cum sa nu sara oja de pe unghi


Fie ca e vorba de o oja ieftina ori a unui brand cunoscut, se creeaza un aspect inestetic in momentul in care ti se strica manichiura. Inainte de a te da cu oja aleasa, da-te cu lac de unghii pe jumatatea superioara a unghiei, asteapta sa se usuce, apoi creeaza baza obisnuita cu acesta, pe toate unghia.

5. Foloseste apa rece


Lasa cuburile de gheata intr-un castron sa se topeasca, iar dupa ce ti-ai colorat unghiile, introdu-ti degetele in castronul respectiv. 

Cunosti alte trucuri pentru o manichiura perfecta?

Daca ti-a placut articolul si vrei sa ramai updatat la articolele si produsele noastre, inscrie-te la newsletterul newt.ro

Abonare newsletter
:
:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu