vineri, 17 iulie 2015

Calatoriile Maresc Speranta De Viata


Cum Ne Maresc Calatoriile Speranta De Viata.


In fiecare an cand ma intorc in Romania dupa alte cateva luni in care am locuit in alte parti, prietenii si chiar strainii ma intreaba toti aceeasi intrebare: "Deci, unde este stabilit acum?" E o intrebare corecta. Recunosc. Am fost un avocat corporatist timp de multi ani, iar acum imi tot plimb picioarele peste tot prin lume, scriu despre cum mancarea leaga oamenii ce provin din locuri diferite. Iernile mi le petrec in strainatate (de obicei in Asia de Sud), iar verile in America de Nord, participand la conferinte, petrecand timp cu familia, realizand taskuri s.a.m.d Cu toate acestea, de multe ori oamenii devin confuzi la lipsa rutinei din viata mea. "Ce vrei sa spui ca nu esti stabilit niciunde?" Cam asta aud de fiecare data sau "Unde iti tii toate lucrurile?".

Raspunsul la ultima intrebare e simplu. Am vandut o mare parte din lucruri cand am plecat din Bucuresti, iar ceea ce am vrut sa pastrez, le am in cutii in casa din Cluj. In ceea ce priveste prima intrebare, raspunsul e mai complicat putin. In aceasta perioada a vietii, intocmai calatoriile sunt cele care ma mentin. Imi ofera sansa sa descopar si sa invat cat mai mult. Locul meu este acolo unde decid in acel moment sa imi traiesc viata si unde reusesc sa ma joc cu nisipul. Exact acele locuri unde imi construiesc castele de nisp, sunt cele care imi maresc perspectiva de viata.

Nu zic ca este bine ceea ce eu fac sau ca oricine se poate adapta, insa e foarte important sa interactionezu cu diverse culturi si sa preiei cat mai mult. 

In tocmai pentru ca romanii isi iau concediu pe durata verii, este important sa va alegeti destinatii placute si inedite. 


O destinatie pe care trebuie sa o incercati este Israelul si Palestina. Cel putin o data in viata e musai sa ajungi la Pamantul Sfant. Este o calatorie inedita, incarcata emotional si cultural. Tel Aviv-ul este un oras minunat cu o plaja unica. Gradinile din Haifa sunt minunate, iar Via Dolorosa chiar daca nu mai arata ca pe vremea lui Iisus, tot merita experienta pana la Mormantul Sfant. 
Maldivele sunt incredibile. Un paradis ce nu poate fi descris in cuvinte. Maldivele sunt acea destinatie de vis, cu ape turcoaz, nisip alb deosebit de fin, un recif magnific si mult confort. Multi spun ca isi inchipuie ca Raiul arata ca in Maldive. Singapore este o alta destinatie poate putin costisitoare, dar pe care sa nu o ratezi. Gradina Botanica din Singapore este un loc unic, una dintre cele mai frumoase din lume, un obiectiv care nu are egal. Este singura gradina botanica din lume care se deschide la ora 5am si sta deschisa pana la ora 24, avand totodata intrarea libera. Dragoste la prima vedere. 

Mexic este o alta destinatie de vis pe care nu trebuie sa o ratezi. Cancun este un oras incredibil. Statiunea este superba, mult localuri luxoase, plaje minunate, palmieri peste tot. 

Ce alte destinatii ai pe lista personala?Daca ti-a placut articolul si vrei sa ramai updatat la articolele si produsele noastre, inscrie-te la newsletterul newt.ro

Abonare newsletter
:
:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu